Anta en utmaning i Kilsbergens kuperade natur

trail.jpg

Ingen stig är den andra lik

Testa en löpning som är lite skitigare och lite tuffare än vanligt. Far fram högt och lågt, över stock och sten – i en spännande och omväxlande natur. Är du redo för trailrun på Bergslagsledens knixiga stigar?

Bergslagsleden erbjuder tekniskt krävande stigar och spännande natur. Här är det upplevelsen och de vackra vyerna som står i centrum. Välkommen till Örebro för att upptäcka nya miljöer och samtidigt få upp flåset.
Testa våra banor – vilken blir din favorit?

   

Kilsbergen trailrun 14,5 km
Bansträckning

Bergslagsleden Ultra, 47,5
Bansträckning

 

 

Kilsbergen trailrun 14,5 km

Skogsmiljö med kuperad natur som kommer att utmana dig. När du äntligen tror att du är i mål väntar den största utmaningen, uppför vår slalombacke Storstenshöjden.

Bergslagsleden Ultra 47,5 km

För de mest uthålliga, helt enkelt. Med sin svaga, men konstanta, lutning uppför utmanar det dig att hushålla med dina krafter i 47,5 km. Även denna ultramarathon har sin utmaning när du är som tröttast, uppför slalombacken.

Örebro X Challenge

I Örebro X Challenge har vi samlat utmanande tävlingar som är lite utöver det vanliga. 2 löp-lopp som ingår är Kilsbergen Trailrun 14,5 km och Bergslagsleden Ultra 47,5 km, båda den 4/9.

Sugen på att köra? Läs mer om tävlingen här

 

Bor du i city har du endast 20 min. bilresa upp till Kilsbergen men kan ändå njuta av stadslivet på kvällen, vill du ha löpningen direkt utanför dörren så väljer du boende i Ånnaboda. Alla våra boenden hittar du här