Paket: Gustavsviks Upplevelsebad, Lost City

big-interior.jpg
LostCity_02.jpg
LostCity_01.jpg

Sveriges största badäventyr

Äventyret är nära. Det väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna, leta efter gömda skatter och kasta dig ut i Lost Citys långa och äventyrliga vattenrutschbanor.

Det kallas upplevelsebad och det är just vad Gustavsviksbadet är. En fantastisk upplevelse i en djungelliknande miljö.På Lost City finns det massor av äventyr bland vatten, vilda forsar, ruiner, djungel och häftiga vattenrutschbanor. Men här kan du också simma bland vågorna i vår stora bassäng med vågmaskin eller utmana kompisar på klätterväggen. För de mindre barnen finns lekland, roliga minirutschkanor och varma sköna bassänger. För öppettider Gustavsvik 

Under perioden 13 juni-29 augusti finns det möjlighet att välja till en visning anpassad för familjen på Örebro slott. Där möter ni, om ni har tur, personer från slottets förgångna.
 
 I paketet ingår förutom valt boende också fika på Svampen, vattentornet, där fikar ni 54 m upp i luften med en härlig utsikt över Örebro med omnejd samt om ni väljer att besöka Örebro slott.